Because styling is my passion

VIKI'S STYLING COTTAGE

VIKI's Personal Styling staat garant voor kwalitatieve, persoonlijke en altijd inspirerende mode-advies.Van een mix- & match sessie tot styling advies. 

 

Mode die toegankelijk is voor elke vrouw, een statement voor VIKI. De collecties worden aangevuld met smaakvolle accessoires, eigentijdse handtassen en meer. Een styliste met passie, positieve energie, creativiteit en kennis van de fashion business.

Vosseslag 13

B - 8420 De Haan 

 
 

NO-NONSENSE
Viki is al jaar en dag gepassioneerd door de Fashion business. Ze weet als geen ander de nieuwste trends te vertalen naar het gewone leven. Toegankelijke mode voor iedere voruw, in alle maten, leeftijden en gewichten. Met een glimlach laat ze u kennismaken met haar nieuwste collecties. Styling advies, die krijg je er gratis bij!

 

Stationsstraat 20

B - 8420 De Haan 

VIKI'S OUTLET COTTAGE

De fashion outlet voor dames! Sportieve en trendy collecties van het voorbije seizoen steeds aan mooie prijzen. Inclusief einde reeksen en stocks uit falingen. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze gezellige outlet cottage, de koffie staat alvast klaar! Steeds doorlopend open van 10u tot 18u.

Binnenkort meer nieuws.

Vosseslag 13

B - 8420 De Haan 

VIKI'S STYLING COTTAGE

Iedere woensdag doorlopend

open van 10u tot 18u
 

Vosseslag 13 / B - 8420 De Haan 

vikischoice@gmail.com / +32 478 316 837

 

Fashion party's enkel op afspraak.
 

VIKI'S OULET COTTAGE

Ieder eerste weekend van de maand

Kalender 
 

Ondernemingsnummer / 0463.964.361

Logo_Viki's_Cottage_2019.png